Linkek a témában:
Terebess konyhakert
A keresztesvirágúak családjába tartozó növényt mai formájában mintegy 300-400 év óta ismerjük. Valószínűleg a keletmediterrán, délolasz Brassica cretica Lam.-ból származik és 16. századi kiválasztással alakult ki. Nyugat-Európában és az USA-ban igen nagy népszerűségnek örvend Közép-Európában, így Magyarországon is csak az elmúlt évtizedben vált közismertté.
Meghatározás
Az egyik legfinomabb ehető virágrügy, nap mint nap a
konyhában! A brokkoli rózsái lazák, élénkzöldek. A főhajtás
levágása után a száron mellékfejek képződnek, amelyeket
szárastól elfogyaszthatunk.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!