Linkek a témában:
Emlőrák
Cikkünkben végig vesszük, hogy milyen kutatások is történtek a brokkoli daganatos betegségekre kifejtett hatásával kapcsolatban az utóbbi években. Az eddigi kutatási eredmények alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a brokkoli rendszeres fogyasztása akár 40%-al is csökkenti az emlőrák kialakulását.
Meghatározás
Az egyik legfinomabb ehető virágrügy, nap mint nap a
konyhában! A brokkoli rózsái lazák, élénkzöldek. A főhajtás
levágása után a száron mellékfejek képződnek, amelyeket
szárastól elfogyaszthatunk.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!